Woonzorgcentrum Lindelo

Ouderenzorg vanuit het hart

'Ons hart klopt voor u' is een initiatief van Zorgnet-Icuro, een groot netwerk van zorgorganisaties in Vlaanderen waar mens en zorg centraal staan. De voorzieningen met label 'Ons hart klopt voor u' bieden kwaliteitsvolle, betaalbare, betrouwbare en toegankelijke ouderenzorg aan. Elke zorgvoorziening onderschrijft dezelfde engagementen: zo gaan we voor echte levenskwaliteit binnen een veilige zorgomgeving. Want ons hart klopt voor u, ook in Lindelo!  Benieuwd? Klik op onderstaande link.

https://youtu.be/pFT794R9PEw


Referentiekader dementie - WOP

Wij zijn bijzonder fier u het resultaat van ons pilootproject van het referentiekader dementie, in samenwerking met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen te kunnen voorstellen: klik hier


Troostplek Lille, voor iedereen die naar troost verlangt

Het woonzorgcentrum Lindelo in Lille heeft naar aanleiding van corona als eerste in de provincie Antwerpen een troost- en bezinningsplaats ingericht in haar tuin. De plek is voor iedereen uit Lille toegankelijk. Bewoners, familie en personeel gaven aan dat ze nood hebben aan een plaats om even tot rust te kunnen komen”, zegt directeur Kris Breugelmans. In samenwerking met Ferm werd er een korte reportage gemaakt die u kan bekijken via onderstaande link.

https://youtu.be/FzFmBs7ien8

Maatregelen voor bezoekers rond coronavirus

Beste familie,

Het overlegcomité heeft beslist dat vanaf 9 juni diverse versoepelingen ingaan. Rekening houdend met dit beslissingskader en de nieuwe richtlijnen voor de woonzorgcentra worden vanaf 9 juni volgende krijtlijnen van kracht voor 'bezoek in Lindelo'

Bezoekrichtlijnen vanaf 8 juni 2021

We wensen u een aangenaam bezoek!

Actueel

nieuws

Nieuws

05.01.2021

activiteiten

Activiteiten

activiteiten

Activiteiten

nieuws

Jobs

06.01.2022

Afwasser

Om de jatten en talloren van onze bewoners af te wassen, zijn we op zoek naar een afwasser... Iets voor jou? Solliciteer nu!
Lees meer

Top informatie

top info

Zorgvormen-Zorg

PERMANENTE OPVANG VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET DEMENTIE

TIJDELIJK VERBLIJF


Lees meer
top info

Jobs bij Lindelo vzw

De missie van woonzorgcentrum Lindelo wordt doorgetrokken in het personeelsbeleid.  Een warmmenselijke leef- en woonomgeving aanbieden kan enkel met enthousiaste, geëngageerde medewerkers.

Lees meer
top info

Kostprijs

PERMANENTE OPVANG

TIJDELIJK VERBLIJF


Lees meer

Getuigenissen

Toppers iedereen, keep on doing the good work!!!
getuigenis Ann vdB
22.04.2020

Wat zien ze er goed uit allemaal, ze worden in de watten gelegd! Jullie inzet en optimisme is fenomenaal! Bedankt aan iedereen!
getuigenis Ann VS
22.04.2020

Nen héle dikke proficiat aan het héle team van Lindelo voor alles wat jullie voor de bewoners doen
getuigenis Peter VB
22.04.2020

Jullie leveren fantastisch werk!
getuigenis Rita V.G.
09.04.2020