Waarom je je als kinesist thuis zal voelen in ons huis: Het verhaal van Irm


Welkom in ons huis, waar we elke dag vullen met warmte en zorg. In dit artikel duiken we in het verhaal van Irm, een van onze kinesisten, die na zeven jaar vol herinneringen, uitdagingen en groei afscheid neemt en mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

Missie: Thuis Samen Beleven

In Lindelo streven we ernaar om niet alleen een thuis te bieden aan mensen met dementie en/of een lichamelijke zorgbehoefte, maar om samen een unieke levenservaring te creëren. Onze missie, "Thuis Samen Beleven," vormt de kern van alles wat we doen.

Een warm welkom en een vliegende start

"Ik heb hier ruim 7 jaar gewerkt en geen dag spijt gehad dat ik ben begonnen," vertelt Irm. Haar eerste dag, in september, was een kennismaking met de warmte en professionaliteit van Lindelo. Ze werd hartelijk ontvangen en stapte ze vol vertrouwen in een periode van verandering.

Memorabele momenten in tijden van uitdaging

Tijdens de coronapandemie, een periode die de wereld op zijn kop zette, beleefde ons huis een bijzondere samenhorigheid. "De inspanningen en creativiteit van iedereen waren memorabel en  menselijk," aldus Irm. Onze missie kwam tot leven in de vorm van onvoorwaardelijke zorg en ondersteuning, zelfs onder steeds strengere regels.

Een constant veranderend huis: Work in Progress

Ons huis wil een plek zijn waar de bewoner centraal staat. "Het inzicht hoe een woonzorgcentrum zou moeten functioneren, hoe men bewoners benadert en behandelt, verandert voortdurend," legt ze uit. "Ons huis is een 'Work in Progress' in de meest positieve zin van het woord, altijd op zoek naar verbeteringen en innovaties om onze missie te versterken."

Levenslessen en rijke ervaringen

"Wat ik in Lindelo geleerd heb: Geduld hebben en relativeren," zegt ze glimlachend. "Maar de echte rijkdom komt voort uit de bewoners: hun geschiedenis, herinneringen en diverse levens. Ons huis biedt niet alleen zorg, maar een kans om te leren en te groeien als mens."

Het afscheid en de toekomst

"Ik zal vooral ons huis missen," bekent Irm. De bewoners en collega's zullen een speciaal plekje in haar hart houden. "En natuurlijk, het ochtendritje achter een brede tractor zal ik dan weer zeker niet missen!"

Terwijl Irm afscheid neemt en haar pensioen ingaat, wensen wij haar een fijne tijd toe en willen we haar bedanken voor haar onschatbare inzet gedurende haar tewerkstelling in ons huis.

Missie voortgezet: Kinesist gezocht!

Voel je het al kriebelen? Goed nieuws: want wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist voor 19 uur per week. Ontdek de vacature op onze website en stuur vandaag nog je sollicitatie door!

 

Vacature: kinesitherapeut - halftijds | WZC Lindelo

Vacature: kinesitherapeut - halftijds

Stel je kandidaat

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Woonzorgcentrum Lindelo

Wij bieden een deskundige en waardige integrale begeleiding, met aandacht voor de voortzetting van de eigen leefstijl van de bewoners. Heeft u vragen?

Contacteer ons

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Woonzorgcentrum Lindelo

Wij bieden een deskundige en waardige integrale begeleiding, met aandacht voor de voortzetting van de eigen leefstijl van de bewoners. Heeft u vragen?

Contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail