Werken bij ons

Werken bij ons

Vacatures

Wil je graag spontaan solliciteren? ​​​​​​​Vul dan onderstaand formulier in.

Vrijwilligerswerking

In ons woonzorgcentrum nemen vrijwilligers een belangrijke plaats in. Iedere vrijwilliger wordt ingeschakeld volgens de persoonlijke verlangens en behoeften. Dit kan zijn: hulp in de cafetaria, ondersteuning van de feestjes, begeleiding van rolstoelgebonden bewoners bij de zomerwandelingen, aanbrengen van fraaie versieringen, extra hulp in het wassalon,... Al jarenlang kunnen we rekenen op de spontane medewerking van vele vrijwilligers. Zij zijn in onze werking de kers op de taart.

Wil je wat vrije tijd gebruiken om andere mensen blij te maken? Bij ons ben je van harte welkom. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je je wilt inzetten.

Interesse of meer info?

Stage in Lindelo

Lindelo heeft een samenwerkingsovereenkomst met diverse opleidingsinstellingen. In dit kader biedt onze instelling aan vele studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende opdrachten die een woonzorgcentrum dient te vervullen: verpleging, verzorging, logistiek werk, het bereiden van maaltijden en diëten, interieurzorg, kinesitherapie, ergotherapie, administratie en onthaal, maatschappelijk werk,...

Lindelo streeft ernaar om de studenten een aangename leeromgeving aan te bieden, waar er ruimte is voor de ontwikkeling van de persoonlijke kennis, sociale vaardigheden en professionele deskundigheid.

Uiteraard kunnen ook individuele stageaanvragen vanuit opleidingen waarmee we (nog) geen samenwerkingsovereenkomst hebben, bekeken worden.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Woonzorgcentrum Lindelo

Wij bieden een deskundige en waardige integrale begeleiding, met aandacht voor de voortzetting van de eigen leefstijl van de bewoners. Heeft u vragen?

Contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail