Aanbod

Ons huis

null

Wonen in Woonzorgcentrum Lindelo:
Warmte, Gezelligheid en Kwaliteitsvolle Zorg

Woonzorgcentrum Lindelo in hartje Lille biedt ouderen een warme en geborgen thuis waar ze optimaal kunnen genieten van hun gouden jaren. Met onze focus op levenskwaliteit en excellente zorg streven we ernaar om elke bewoner een unieke en persoonlijke woonomgeving te bieden.

Begeleiding op maat

De stap naar een woonzorgcentrum is voor velen een belangrijke en emotionele beslissing. Daarom hechten we veel belang aan een optimale begeleiding van zowel toekomstige bewoners als hun familie. Onze sociale dienst staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u wegwijs te maken in de administratieve en praktische aspecten van een opname.

Levenskwaliteit centraal

In Lindelo staat het welzijn van onze bewoners voorop. We willen hen een thuis bieden waar ze zich geborgen en gerespecteerd voelen. Onze gedreven en deskundige teamleden, ondersteund door enthousiaste vrijwilligers, staan dag en nacht klaar om de best mogelijke zorg te bieden. We streven naar een optimale balans tussen zorg, ondersteuning en autonomie, zodat elke bewoner op eigen tempo kan genieten van het leven.

Open communicatie en betrokkenheid

We vinden open en transparante communicatie essentieel. Daarom informeren we onze bewoners en hun familie proactief over wat er speelt binnen ons huis. Dit doen we via diverse kanalen, zoals nieuwsbrieven, bewonersvergaderingen en individuele gesprekken. Ook organiseren we regelmatig activiteiten en evenementen waar bewoners, familie en medewerkers samen van kunnen genieten.

null

‘Kwaliteit van leven, hier kom je weer thuis’

Inschrijving wachtlijst

Lindelo biedt momenteel plaats aan 120 personen met dementie en 30 lichamelijk zorgenbehoevende personen. Dit maakt dat er twee wachtlijsten zijn: één voor elke doelgroep. Het wachtlijstenbeheer gebeurt door de sociaal werker, gesteund door een opnameteam.

Contacteer ons

Kostprijs

Wij hanteren een “all-in dagprijs”.

Deze bedraagt €77.80 per dag.
Dit houdt in dat er geen extra kost wordt aangerekend voor bepaalde diensten. Hieronder kan u een gedetailleerde beschrijving vinden van de zaken die wel en niet inbegrepen zijn in deze all-in dagprijs.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Woonzorgcentrum Lindelo

Wij bieden een deskundige en waardige integrale begeleiding, met aandacht voor de voortzetting van de eigen leefstijl van de bewoners. Heeft u vragen?

Contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail